Aanwezigheidsvergunning 2 kansspelautomaten , Biljart-Dartcafé Janssen & Janssen, Heerbaan 55 Millingen aan de Rijn gemeente Berg en Dal

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanwezigheidsvergunning 2 kansspelautomaten , Biljart-Dartcafé Janssen & Janssen, Heerbaan 55 Millingen aan de Rijn gemeente Berg en Dal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning verleend op 21 november 2023   Aanwezigheidsvergunning 2 kansspelautomaten ,Biljart-Dartcafé Janssen & Janssen, Heerbaan 55 Millingen aan de Rijn gemeente Berg en Dal. De vergunning geldt van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.   Tegen deze besluiten kunnen belanghebbende binnes zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. De termijn van zes weken gaat in een dag na verzending van de vergunning/ontheffing. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie. Verleende vergunningen en ontheffingen liggen niet ter inzage. Wilt u een vergunning of ontheffing inzien dan kan dit alleen nadat u een afspraak hebt gemaakt bij cluster APV en Bijzondere wetten via telefoonnummer 14024.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 30-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. 2e6cd072b354ba6d74df9a97a7b5d1ed

Gerelateerde berichten