Melding voor het verwijderen van asbest particulier op de locatie Populierenstraat 2 te Millingen aan de Rijn zaaknummer MA24.01353

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het verwijderen van asbest particulier op de locatie Populierenstraat 2 te Millingen aan de Rijn zaaknummer MA24.01353.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Berg en Dal heeft een melding op grond van de Omgevingswet ontvangen. De melding is gedaan voor het verwijderen van asbest particulier op de locatie Populierenstraat 2 te Millingen aan de Rijn.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een melding wordt bij de gemeente gedaan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de melding van de activiteit? Een melding leidt niet tot een besluit. Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.   Heeft u vragen over de melding van de activiteit? U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 15-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. 97f8d3838fbbac088d53120d0ff0657f

Gerelateerde berichten