ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Heerbaan 158 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over ALDI in Millingen aan de Rijn

ALDI is een van de grootste discount-supermarkten in Nederland met ongeveer 500 winkels. Het begon allemaal in 1973 met de overname van een groothandel in Tiel. ALDI staat altijd voor aandacht voor de klant en biedt een breed assortiment van ruim 900 producten. Ze streven naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding en hebben veel lokale en biologische producten en mooie aanbiedingen. Bij ALDI vind je alles, van wekelijkse boodschappen tot luxere artikelen, altijd voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. ALDI is trots op het assortiment met best geteste producten voor lagere prijzen. Ze hebben zowel huismerken als A-merken van topkwaliteit. Wie liever bekende merken kiest, kan ook bij ALDI terecht. Winkelen bij ALDI is een goede keuze voor goedkopere boodschappen en ze streven naar een balans tussen gezonde producten en lage prijzen. Ze hebben oog voor duurzaamheid en gaan de strijd aan tegen voedselverspilling. Bij ALDI kan je gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook