Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan Heerbaan 264 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Anytime Fitness in Millingen aan de Rijn

Bij Anytime Fitness Millingen kun je lid worden en één maand gratis sporten! Deze sportschool bevindt zich bij jou om de hoek en heeft personeel dat altijd voor je klaarstaat. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en willen jou helpen om gezonder te worden. Ze bieden niet alleen apparatuur en gewichten, maar ook coaching op het gebied van voeding en zelfs personal training. Daarnaast hebben ze vaak een fysiotherapeut in huis. De club is er voor jong en oud en staat bekend om de gezellige sfeer. Bij Anytime Fitness Millingen hoef je nooit in de rij te staan voor een apparaat. Je kunt een gratis 7-dagenpas aanvragen om de club uit te proberen. Leden hebben 24/7 toegang tot de sportschool en persoonlijke begeleiding gebeurt op afspraak. Neem een kijkje in de club voordat je langskomt. Het team staat voor je klaar en je kunt hen volgen op social media.

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook