Coördinatiebesluit zonnepark tussen de kernen Millingen aan de Rijn, Kekerdom en Leuth

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Coördinatiebesluit zonnepark tussen de kernen Millingen aan de Rijn, Kekerdom en Leuth.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 september 2022 het besluit heeft genomen om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren op de voorbereiding en bekendmaking van de te nemen besluiten voor de realisatie van een zonnepark tussen de kernen Millingen aan de Rijn, Kekerdom en Leuth. De realisatie van het zonnepark draagt bij aan de verwezenlijking van het gemeentelijk ruimtelijk beleid. Voor de verwezenlijking van dit plan is het ook wenselijk om in één procedure zowel de planologische wijziging (het bestemmingsplan) als de concrete uitwerking daarvan in de vorm van het bouwplan (de omgevingsvergunningen) te regelen. Voor vermeld plan wordt derhalve één gecombineerde procedure voor het bestemmingsplan, de omgevingsvergunningen en de eventuele andere benodigde vergunningen voor deze ontwikkeling doorlopen. Zodra de procedure start maken wij dit bekend. Dan wordt tevens de mogelijkheid van het indienen van zienswijzen en beroep geboden.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 22-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. b204770e5d5a1a8a7c20d5bd8a8a47f5

Gerelateerde berichten