Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn

Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn is een Bed & Breakfast gelegen aan Werfstraat 7 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn in Millingen aan de Rijn

Welkom bij Bed & Breakfast Millingen aan de Rijn! Hier kun je overnachten in een prachtige 17e-eeuwse rietgedekte boerderij uit 1800. Ook bieden wij ontbijt voor kleine groepjes aan, maar het is wel belangrijk om van tevoren te reserveren. Daarnaast hebben wij ook een kookstudio waar je in de wintermaanden een gezellige kookworkshop kunt volgen met je team, vriendengroep of familie. Ons huis ligt aan de Werfstraat 7, vlakbij het Pieterpad en de dijk waar het pontje 'Heen en Weer' de Rijn overvaart. Als je niet bij ons overnacht, maar wel wilt komen ontbijten of een bespreking wilt plannen, is dat mogelijk vanaf 4 personen, maar ook hiervoor is reserveren noodzakelijk. Voor meer informatie of het boeken van een kamer kun je ons altijd mailen.

Wil je weten wat Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn

Bezoekers bekeken ook