Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het realiseren van een zonnepark op zowel land als water op diverse percelen in het buitengebied van Leuth en Millingen aan de Rijn

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het realiseren van een zonnepark op zowel land als water op diverse percelen in het buitengebied van Leuth en Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het realiseren van een zonnepark op zowel land als water op diverse percelen in het buitengebied van Leuth en Millingen aan de Rijn een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2023054294 Start bezwaartermijn: 28-02-2024 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: watervergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 1-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. cdf9856e7154c4f0559eb79adb236e39

Gerelateerde berichten