Verleende evenementenvergunning, vrijdag 8 maart 2024, Verlichte Carnavalsoptocht Millingen aan de Rijn (gemeente Berg en Dal)

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende evenementenvergunning, vrijdag 8 maart 2024, Verlichte Carnavalsoptocht Millingen aan de Rijn (gemeente Berg en Dal).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning verleend op 6 februari 2024   vrijdag 8 maart 2024, Verlichte Carnavalsoptocht Millingen aan de Rijn (gemeente Berg en Dal)   Voor dit evenement zijn meerdere vergunningen/ontheffingen zijn verleend, zoals een evenementvergunning, een geluidsontheffing en straatcollectevergunning.   Tegen deze besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indien bij de burgemeester, respectievlijk het college van burgemeester en wethouders van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. De termijn van zes weken gaat in een dag na verzending van de vergunning/ontheffing. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie.   De verleende vergunningen en ontheffing liggen niet ter inzage. Wilt u de vergunningen of ontheffing inzien dan kan dit alleen nadat u een afspraak hebt gemaakt bij cluster APV Vergunning en bijzondere wetten via telefonnummer 14024.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 9-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. fcc446ad3fcd154ff3e286ea655e57f7

Gerelateerde berichten