Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een schuifpui en het aanvragen van een tijdelijk huisnummer voor een inpandige mantelzorgwoning op de locatie Heerbaan 175 te Millingen aan de Rijn zaaknummer AB24.00916

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een schuifpui en het aanvragen van een tijdelijk huisnummer voor een inpandige mantelzorgwoning op de locatie Heerbaan 175 te Millingen aan de Rijn zaaknummer AB24.00916.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Berg en Dal heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een schuifpui en het aanvragen van een tijdelijk huisnummer voor een inpandige mantelzorgwoning op de locatie Heerbaan 175 te Millingen aan de Rijn.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 24 juli 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. fefe0d139a819a3d514a24a8473c699c

Gerelateerde berichten