Voorontwerpbestemmingsplan "Kern Millingen aan Rijn"

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorontwerpbestemmingsplan "Kern Millingen aan Rijn".

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan voor de kern Millingen aan de Rijn gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. De plannen Voor een groot gedeelte van de kern Millingen aan de Rijn gelden momenteel bestemmingsplannen die bijna tien jaar van kracht zijn. In verband met het in werking treden van de Wet ruimtelijke ordening per 1 juli 2008 en de daarin opgenomen verplichting bestemmingsplannen minimaal éénmaal in de tien jaar te herzien, is in 2014 met de actualisatie van deze plannen gestart. De gemeenteraad heeft daartoe een Nota van Uitgangspunten voor het plangebied vastgesteld die verwerkt is in onderhavig voorontwerpbestemmingsplan. De Nota van Uitgangspunten is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar als bijlage bij deze bekendmaking. De kern kent een laagdynamisch karakter waar geen grootschalige ontwikkelingen zijn voorzien. In het nieuwe bestemmingsplan zijn vooral de bestaande situaties vastgelegd en zijn enige aanpassingen doorgevoerd als gevolg van wet- en regelgeving die de afgelopen tien jaar in werking is getreden. Inzage Het voorontwerpbestemmingsplan "Kern Millingen aan de Rijn" ligt overeenkomstig de gemeentelijke inspraakverordening met ingang van 27 november 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op: - www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0241.BpKernMillingen-VOO1 - http://ruimtelijkeplannen.groesbeek.nl Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00u tot 17.00u en op maandagavond van 17.00u tot 19.00u. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer D. van Kessel, telefoonnummer 024 - 30 13 582. Inspraak Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde inspraakreactie op bovengenoemd ruimtelijk plan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een inspraakreactie in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een inspraakreactie kunt u contact opnemen met cluster Ruimte, telefoonnummer 024 – 30 13 500.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidRecht | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2015.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. gmb-2015-112590

Gerelateerde berichten