Gemeente Berg en Dal - melding Activiteitenbesluit milieubeheer- Kastanjeplein (nabij Heerbaan 119B) Millingen aan de Rijn

De Millingen aan de Rijn gids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Berg en Dal - melding Activiteitenbesluit milieubeheer- Kastanjeplein (nabij Heerbaan 119B) Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Melding ActiviteitenbesluitBurgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal maken bekend dat zij op grond van artikel 1.10 van het Activiteitenbesluit de volgende melding hebben ontvangen:Locatie: Kastanjeplein (nabij Heerbaan 119B) Millingen aan de RijnOmschrijving: het wekelijks verkopen van Italiaanse gerechten vanuit een verkoopwagenDatum ontvangst: 4 november 2023Zaaknummer: W.Z23.108665.01Mogelijkheid tot inzien De melding kan op verzoek worden ingezien.Wilt u meer weten? Bel Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op de Millingen aan de Rijn gids.nl op 16-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Millingen aan de Rijn , deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl
Redactie de Millingen aan de Rijn gids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Millingen aan de Rijn
  2. gmb-2023-538254

Gerelateerde berichten