Huisartsengroep Milbergen

Huisartsengroep Milbergen is een Medische kliniek gelegen aan Heerbaan 123 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Huisartsengroep Milbergen in Millingen aan de Rijn

Huisartsengroep Milbergen is een organisatie die vier praktijken in de Ooijpolder omvat en ongeveer 14.000 patiënten heeft. Er werken tien huisartsen, twee vaste waarnemers, zestien doktersassistenten, vier praktijkverpleegkundigen, vier POH-GGZ, vier huisartsen in opleiding en een praktijkmanager intensief samen. De praktijken zijn verbonden door een centrale telefoonpost en een gemeenschappelijk computersysteem. Voor spoedgevallen kunt u tijdens kantooruren bellen naar 024-6632111 en buiten kantooruren naar 024-3523579. Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt via 024-6632111 of online. Herhaalrecepten kunnen zowel telefonisch als online worden besteld. Huisartsengroep Milbergen biedt naast reguliere huisartsenzorg ook EHBO, GGZ, chronisch preventieve zorg en kleine chirurgische ingrepen. Verloskunde, reizigersadvies, keuringen en apotheekdiensten behoren niet tot hun takenpakket. De praktijk is aangesloten bij de Huisartsen-spoedpost in Nijmegen voor avond-, nacht- en weekenddiensten. Huisartsengroep Milbergen heeft het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering® en werkt aan kwaliteitsverbetering. Er zijn enkele mededelingen, zoals het opheffen van de mogelijkheid om herhaalrecepten in de brievenbus te doen en het vertrek van dokter Kirsten van Noord. Daarnaast zijn er twee nieuwe waarnemend.

Wil je weten wat Huisartsengroep Milbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsengroep Milbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsengroep Milbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsengroep Milbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Huisartsengroep Milbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsengroep Milbergen

Bezoekers bekeken ook