PIMschildert

PIMschildert is een Schilder gelegen aan Molenveld 12 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over PIMschildert in Millingen aan de Rijn

PIM Schildert is een bedrijf met ruim 24 jaar ervaring in schilderwerk. Ze bieden zowel binnen- als buitenschilderwerk aan, evenals houtrot herstel, behangen en glasvlieswerk. Ze zijn ook gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij PIM en ze werken alleen met professionele en duurzame materialen. Ze zijn transparant in hun communicatie en bieden persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte. Daarnaast bieden ze ook houtrot herstel aan. PIM Schildert wordt gerund door Pim Jacobs, een gediplomeerd schilder met 24 jaar ervaring. Ze werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben ervaring met verschillende soorten projecten, waaronder monumentale panden.

Wil je weten wat PIMschildert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PIMschildert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PIMschildert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PIMschildert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar PIMschildert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PIMschildert

Bezoekers bekeken ook