Rijschool Jean

Rijschool Jean is een Rijschool gelegen aan Van Arkelstraat 6 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Rijschool Jean in Millingen aan de Rijn

De rijschool biedt betaalbare rijopleidingen voor zowel het auto- als het aanhangerrijbewijs. Er is geen wachtlijst, dus je kunt meteen beginnen. Het behalen van je rijbewijs op je eigen tempo biedt veel vrijheid en flexibiliteit. Daarnaast maakt het je aantrekkelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. De rijschool heeft zowel schakelauto's als automaat auto's en een vaste rijinstructeur begeleidt je gedurende het hele proces. Tijdens de rijles hoef je geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen, waardoor je meer uit je lessen kunt halen. De pakketten zijn duidelijk en overzichtelijk, zonder verborgen kosten, en betaling in termijnen is mogelijk. De rijlessen worden gegeven in het Nederlands, maar ook in het Duits en Engels. Daarnaast biedt de rijschool ook begeleiding voor het behalen van het rijbewijs voor het rijden met een aanhanger. Tot slot biedt de rijschool ook theoriebegeleiding en gespecialiseerde rijlessen voor mensen met rijangst, faalangst, ADD, ADHD en autisme.

Wil je weten wat Rijschool Jean verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Jean of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Jean? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Jean het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Rijschool Jean reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Jean

Bezoekers bekeken ook