Salon De Beauté Truus Corté

Salon De Beauté Truus Corté is een Nagelstudio gelegen aan Heerbaan 70b in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Salon De Beauté Truus Corté in Millingen aan de Rijn

Truus Corté is een schoonheidssalon gevestigd in Millingen aan de Rijn. Je kunt een afspraak maken met Truus voor een behandeling, waarvan de details niet in de tekst vermeld worden. Als je een afspraak wilt maken, kun je bellen naar 0481-433722 of 06-23442551, of een e-mail sturen naar info@salontruuscorte.nl. Als je een afspraak wilt annuleren, moet je dit minstens 24 uur van tevoren doen. Als je later annuleert, wordt 50% van de kosten van de behandeling in rekening gebracht. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Het KvK-nummer van de salon is 09119613 en het BTW-nummer is NL001478784B96.

Wil je weten wat Salon De Beauté Truus Corté verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon De Beauté Truus Corté of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon De Beauté Truus Corté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon De Beauté Truus Corté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Salon De Beauté Truus Corté reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon De Beauté Truus Corté

Bezoekers bekeken ook