V.O.F. Slagerij Kees van der Velden

V.O.F. Slagerij Kees van der Velden is een Slagerij gelegen aan Heerbaan 132 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over V.O.F. Slagerij Kees van der Velden in Millingen aan de Rijn

Slagerij Kees van der Velden is een ambachtelijke slagerij die bekend staat om zijn eerlijke producten en goede service. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van veel van hun producten in hun eigen slagerij. In de winkel kun je altijd rekenen op persoonlijk en vakkundig advies. Ze hanteren goede prijzen en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Slagerij Kees van der Velden is een betrouwbare plek voor al je vleesbehoeften.

Wil je weten wat V.O.F. Slagerij Kees van der Velden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Slagerij Kees van der Velden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Slagerij Kees van der Velden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Slagerij Kees van der Velden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar V.O.F. Slagerij Kees van der Velden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Slagerij Kees van der Velden

Bezoekers bekeken ook