Verhoeven Sports

Verhoeven Sports is een Personal trainer gelegen aan Zalmstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Verhoeven Sports in Millingen aan de Rijn

Wil je fitter worden en weer in beweging komen? Bij Verhoeven Sports kun je terecht voor maatwerk trainingen om af te vallen, je conditie te verbeteren, te revalideren of gewoon fitter te worden. Sjoerd Verhoeven is een personal trainer die aandacht besteedt aan jouw weerstand, leefstijl, eetgewoontes en gezondheid. Hij staat voor aandacht, sfeer, beleving en kwaliteit en gelooft in een 'easy-going' sfeer zonder inschrijfgeld. Sjoerd is al sinds 2007 actief in de sportbranche en biedt sinds 2017 persoonlijke training aan. Zijn sportstudio is professioneel ingericht en bevindt zich op de Zalmstraat 20 in Millingen aan de Rijn. Tijdens de trainingen streeft hij naar een optimale belasting, afhankelijk van jouw fysieke en mentale gesteldheid. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, energie hebben en vrij zijn van blessures. Sporten en gezond eten dragen bij aan een fit lichaam. Neem contact op met Verhoeven Sports voor meer informatie.

Wil je weten wat Verhoeven Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verhoeven Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verhoeven Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhoeven Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Verhoeven Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verhoeven Sports

Bezoekers bekeken ook