Glamour Beauty Salon

Glamour Beauty Salon is een Kapper gelegen aan Burgemeester Hermsenstraat 119 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Glamour Beauty Salon in Millingen aan de Rijn

Bij Glamour Beauty Salon in Millingen aan de Rijn kun je terecht voor een nieuw kapsel. De kapster staat altijd klaar om naar jouw wensen te luisteren en samen te kijken naar wat het beste bij jou past. Ze geeft advies en gaat pas aan de slag als jij akkoord gaat. Het salon is alleen voor dames en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:00 en op zaterdag van 9:30 tot 14:00. Je kunt contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken voor advies.

Wil je weten wat Glamour Beauty Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glamour Beauty Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glamour Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glamour Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Glamour Beauty Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glamour Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook