Kapsalon Blom

Kapsalon Blom is een Kapper gelegen aan Heerbaan 103 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Kapsalon Blom in Millingen aan de Rijn

Kapsalon Blom is een salon waar je terecht kunt voor verschillende haar- en beautybehandelingen. Ze zijn een Keune ambassadeur en gebruiken alleen de beste producten met hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw haar er op zijn best uitziet. Of je nu volume, kleurbehoud of glanzend haar wilt, bij Kapsalon Blom ben je aan het juiste adres. Ze hebben ook oplossingen voor roos, vet haar en droog haar. Daarnaast bieden ze ook gellak behandelingen aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Kapsalon Blom is gevestigd aan de Heerbaan 103 in Millingen aan de Rijn.

Wil je weten wat Kapsalon Blom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Blom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Blom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Blom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Kapsalon Blom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Blom

Bezoekers bekeken ook