Grand Café De M'ooije Waard

Grand Café De M'ooije Waard is een Restaurant gelegen aan Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn

Bij Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn kunt u genieten van heerlijke koffie, huisgemaakte snacks en vegetarische maaltijden. Op warme zomeravonden kunt u buiten zitten en regelmatig worden er karaoke- en live-muziek-evenementen georganiseerd. Het café biedt Nederlandse gerechten, zowel fastfood als gezonde opties, evenals een uitgebreid buffet. Betalen kan met contactloos betalen, betaalpassen, Diners Club, cadeaukaarten of contant geld. Daarnaast is er ook een afhaalservice en cateringservice beschikbaar. Het café staat ook open voor privé-evenementen, zoals bruiloften. Maandag en donderdag zijn de rustdagen, maar op alle andere dagen is het café geopend.

Wil je weten wat Grand Café De M'ooije Waard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café De M'ooije Waard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café De M'ooije Waard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café De M'ooije Waard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Grand Café De M'ooije Waard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café De M’ooije Waard

Bezoekers bekeken ook