Son San

Son San is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Eijckelhofstraat 17 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Son San in Millingen aan de Rijn

Bij Restaurant Son San kun je heerlijk eten afhalen. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven en deze staat klaar wanneer je het komt ophalen. Het afhaalmenu verandert elke maand en is te bekijken via Facebook. Ook kun je in het restaurant zelf genieten van een uitgebreide menukaart. Hiervoor is telefonisch reserveren gewenst. Het restaurant bevindt zich aan de Burgemeester Eijckelhofstraat 17 in Millingen aan de Rijn. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag, met uitzondering van maandag (m.u.v. feestdagen). Op dinsdag, woensdag en donderdag is het restaurant geopend van 15:00 tot 21:00. Op vrijdag is het geopend van 12:00 tot 21:00 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:30.

Wil je weten wat Son San verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Son San of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Son San? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Son San het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Millingen aan de Rijn . Opzoek naar Son San reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Son San

Bezoekers bekeken ook